Nowa funkcjonalność serwisu - \"Zadaj pytanie\"

7 marca 2006, 00:00

Nowa funkcjonalność serwisu - \"Zadaj pytanie\"
Jednym z priorytetów Spółki PSE-Operator jest zapewnienie przejrzystości swoich działań m.in. poprzez rzetelną i pełną informację.Dla wszystkich Państwa, którzy odwiedzają stronę internetową naszej Spółki i mają do nas pytania bezpośrednio związane z przedmiotem działalności operatora systemu przesyłowego elektroenergetycznego, dedykujemy dział \"Zadaj pytanie\". Na wszystkie otrzymane od Państwa pytania związane z ww. tematyką (z wyłączeniem informacji sensytywnych) z przyjemnością odpowiemy.

Dla sprawniejszej komunikacji pytania zostały podzielone na trzy grupy tematyczne: pytania ogólne, pytania z zakresu obsługi klientów oraz pytania w zakresie Programu Zgodności realizowanego przez Spółkę. Mamy nadzieję, że ta forma komunikacji z PSE-Operator S.A. stanie się jednym z źródeł  informacji o naszej Spółce.

Najczęściej powtarzane pytania, które do nas wpłyną poprzez dział \"Zadaj pytanie\" zostaną wraz z naszymi odpowiedziami, zamieszczone w dziale „FAQ” (Frequently Asked Questions). Zapraszamy do odwiedzania naszej strony internetowej i korzystania z nowej techniki komunikacji z PSE-Operator S.A.