PSE Operator na Europejskim Kongresie Gospodarczym

14 maja 2012, 00:00

PSE Operator na Europejskim Kongresie Gospodarczym
Od 14 do 16 maja 2012 trwa Europejski Kongres Gospodarczy w Katowicach. Podczas tego jednego z najważniejszych wydarzeń  gospodarczych w Europie Centralnej odbędzie się trzydniowy cykl debat, spotkań i wydarzeń towarzyszących z udziałem ok. 6000 gości z Polski i z zagranicy. Tematyka ponad stu sesji i dyskusji obejmuje najbardziej istotne kwestie dla rozwoju gospodarczego i społecznego Europy.

PSE Operator – partner dwóch sesji tematycznych kongresu z zakresu energetyki zaprasza 15 maja br. o godz. 11. 30  do sali Rubin w Hotelu Angelo (ul. Sokolska 24) na panel pt. "Infrastruktura sieciowa w energetyce. Smart grid" z udziałem Grzegorza Tomasika – Członek Zarządu PSE Operator. O godz. 14.00 w Sali Audytoryjnej ING Banku Śląskiego (ul. Sokolska 34) odbędzie się panel pt. "Wspólne europejskie projekty infrastrukturalne w obszarze przesyłu energii, gazu i paliw płynnych" z udziałem Henryka Majchrzaka – Prezesa Zarządu PSE Operator.

Podczas towarzyszącej EKG sesji tematycznej pt. "Przedsiębiorstwo Przyszłości – Milenijne Pokolenie Przedsiębiorców" zorganizowanej przez fundację Pangea Polska 15 maja br. w Park Hotel Diament (ul. Wita Stwosza 37) wystąpi Marcin Laskowski – Dyrektor Departamentu Inwestycji PSE Operator.

Biuro Komunikacji